Hornovo cinske curry z Vaskovy pasty
Curry omacka
- 1 lzice curry pasty na jednu porci
- 250 ml vyvaru na jednu porci
- Cukr
- Sul
Na wok panvi uvest vyvar do varu, pridat pastu, cukr, sul a za staleho michani nechat zhoustnout. Pasta obsahuje mouku takze zhoustne.
Maso
- 1 vetsi kureci prso pro 2 porce
- Sul
Prso napric, pod uhlem rozkrojime na 2 poloviny. Pote ,nakrajime na male kousky. V hrnci
uvedeme osolenou vodu do varu. Vody radsi vice, aby jak se prida maso voda zustala ve varu.
Varit 2-3 minuty
Chinesse Curry
- 1 velka cibule na 2 porce
- Hrasek (mrazeny)
- Olej
Cibuli rozkrojit na pul a po letech nakrajet na hrubo. Do wok panve olej a rozetrit po woku a rozpalit.
Pridat cibuli a nechat zmeknout za staleho michani. Pridat maso a chvili orestovat. Pridat omacku a
hrasek a za staleho michani vse dobre prohrat.
Servirovat s ryzi.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat