Hornovo cinske curry z Vaskovy pasty



Curry omacka
 - 1 lzice curry pasty na jednu porci
-  250 ml vyvaru na jednu porci
-  Cukr
-  Sul

Na wok panvi uvest vyvar do varu, pridat pastu, cukr, sul a za staleho michani nechat zhoustnout. Pasta obsahuje mouku takze zhoustne.

Maso
-  1 vetsi kureci prso pro 2 porce
-  Sul

Prso napric, pod uhlem rozkrojime na 2 poloviny. Pote ,nakrajime na male kousky. V hrnci
uvedeme osolenou vodu do varu. Vody radsi vice, aby jak se prida maso voda zustala ve varu.
Varit 2-3 minuty

Chinesse Curry
-  1 velka cibule na 2 porce
-  Hrasek (mrazeny)
-  Olej

Cibuli rozkrojit na pul a po letech nakrajet na hrubo. Do wok panve olej a rozetrit po woku a rozpalit.
Pridat cibuli a nechat zmeknout za staleho michani. Pridat maso a chvili orestovat. Pridat omacku a
hrasek a za staleho michani vse dobre prohrat.

Servirovat s ryzi.


Žádné komentáře: